Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
56 őszének két fiatal áldozatára emlékeztek a nemzeti gyásznapon Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. november 05.
Székesfehérvár alpolgármestere és a Székesfehérvári Városszépítő és Védő Egyesület elnöke helyezett el koszorút annak a két 18 éves fiatalnak a sírjánál, akik 1956 őszén haltak mártírhalált, és azóta városunkban nyugszanak. Mindkettejük síremlékét az egyesület gondozza.
Tovább...
 
Konferencia, tanácsadás és termékbemutató a cukorbetegséghez kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. november 05.

Image

A Diabétesz Világnaphoz kapcsolódó fehérvári programokról tartott közös sajtótájékoztatót Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Dr. Balsay Miklós diabetológus főorvos, Dr. Tóth László osztályvezető főorvos (II. Belgyógyászat) és Kovács Ilona, a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesületének elnöke.
Tovább...
 
Aktuális ülését tartotta a Városi Idősügyi Tanács Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. november 05.

Image

A „Szívügyünk Fehérvár” elnevezésű programról, a Modern Városok Programról, az időseket érintő kedvezményes és ingyenes színházlátogatási lehetőségekről, az Év Nagymamája és az Év Nagypapája felhívásról, valamint a COPD – a krónikus légzést akadályozó betegségről értekeztek a Városi Idősügyi Tanács szerdai ülésén.
Tovább...
 
INDUL A MANÓ KLUB A TÁNCSICS MIHÁLY ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 05.

Image

„Ismerkedjünk Manócskák” címmel újra elindítja iskolába hívogató programsorozatát a Táncsics Mihály Általános Iskola. Az első foglalkozást november 5-én, csütörtökön 17 órakor tartják, majd ezt követően november 12-én, ugyancsak 17 órakor dráma foglalkozás zajlik játékos formában a leendő elsősökkel. Az intézmény nagy szeretettel várja az érdeklődőket!
Tovább...
 
Fásítási program Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. november 05.

Image

A nagyszabású erdőtelepítési program mellett, melynek keretén belül tavasszal 15 ezer fát ültetnek el Fehérvár használaton kívüli szántőterületein, városi faültetési program is indul. Az idei faültetési terv megvalósítása ezen a héten kezdődik, melynek keretében összesen 119 fát telepítenek városszerte a szakemberek.
Tovább...
 
Újabb díjakat hozott Székesfehérvárnak a Virágos Magyarországért verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. november 04.

Image

Újabb dicsőségeket hozott Székesfehérvárnak a 2015. évi Virágos Magyarországért országos környezetszépítő verseny. Olyan díjakkal gazdagodott a város, melyekre a korábbi években nem volt példa.
Tovább...
 
Movember  Növessz bajuszt, és ments meg egy manust! Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. november 04.

Image

A magyar férfi akkor megy orvoshoz, ha viszik – ezen az ironikusan humoros, de sajnos valós tényeken álló kijelentésen próbálnak a Movember Hungary mozgalmához csatlakozó orvosok, közéleti személyiségek és önkéntesek változtatni. A szemléletformáló kampány figyelemfelkeltő eleme a már itthon is hagyományosnak számító bajusznövesztés.
Tovább...
 
Folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 04.

Image

Az év hátralévő részében három előadással folytatódik a „Kodolányi Szabadegyetem – Harmadik Kor Egyeteme” című, a II. világháborút követő időszakot és az 1950-es éveket feldolgozó programsorozat. Legközelebb november 4-én, szerdán a kommunista államhatalomról és az egyházról hallhatnak előadást az érdeklődők a főiskolán.
Tovább...
 
CIVIL SZERVEZETEK MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEINEK TÁMOGATÁSÁRA HIRDETNEK PÁLYÁZATOT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 04.

Image

Újra pályázhatnak önkormányzati támogatásra a fehérvári székhellyel, illetve telephellyel rendelkező civil szervezetek, ezúttal 7 millió 825 ezer forint keretösszeg áll rendelkezésre. A pályázatot november 6-án pénteken 12 óráig kell benyújtani, célja a fehérvári szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése azzal, hogy hozzájárul működési költségeikhez.
Tovább...
 
ENDREI JUDIT LESZ A VIKTÓRIA KÖZPONT VENDÉGE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 04.
Endrei Judit szerkesztő, műsorvezető, televíziós bemondó vendégeskedik november 4-én szerdán 17 órától a Viktória Rehabilitációs Központban. A rendezvényre a belépés ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várnak az Erzsébet utca 20. szám alatti intézménybe.
Tovább...
 
PARS KRISZTIÁN IS A SZELEKTÍVBE DOBJA AZ ITALOS KARTONT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 03.

Image

Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető is bedobja magát, hogy az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) játékában népszerűsítse a hulladék szelektív gyűjtését és újrahasznosítását.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13795 - 13805 / 20492